Sferopulos jedini pobijedio Obradovića pet puta zaredom

Osim što je doveo Zvezdu na prag ABA titule trener crveno-bijelih Janis Sferopulos može da se diči još jednim važnim ostvarenjem.

Netsi povlače dres Vinsa Kartera

NJUJORK - Košarkaški klub Bruklin saopštio je da će tokom naredne sezone povući dres sa brojem 15 koji je u redovima Netsa nosio Vins Karter, prenosi američka televizija ...

Grin, Gidi i Eksum na širem spisku Australije za OI

PERT - Selektor košarkaške reprezentacije Australije Brajan Gordžijan saopštio je danas spisak od 17 igrača koji će konkurisati za predstojeće Olimpijske igre u Parizu ...

Panatinaikos nije završio sezonu, a već rasprodao sljedeću

Panatinaikos igra sjajnu sezonu. Plasirao se na Fajnal for, boriće se za titulu šampiona Evrope, a navijači su to prepoznali i razgrabili sve pretplatne karte za narednu sezonu.

Bosna protiv Mladosti do trećeg mjesta u plej-ofu

Košarkaši Bosne pobijedili su u Sarajevu ekipu Mladost iz Mrkonjić Grada rezultatom 91:86.

Boston u trećem uzastopnom finalu Istoka (VIDEO)

​Košarkaši Boston Seltiksa palsirali su se u finale plej-ofa istočne konferencije poslije nove pobjede nad Klivlend Kavalirsima (113:98).

Dončić tripl-dablom vodio Dalas do brejka u Oklahomi (VIDEO)

​Košarkaši Dalasa pobijedili su u gostima ekipu Oklahome sa 104:92 i tako poveli sa 3:2 u polufinalu plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige.

Janis Sferopulos: 2:0 je nešto, ali može biti ništa

Prednost 2:0 u seriji je nešto, ali može biti ništa, poručio je trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos nakon pete uzastopne pobjede nad Partizanom u svim ...

Željko Obradović: Šut nas je koštao poraza

Košarkaši Partizana nisu uspjeli da dođu do "brejka" u dvorani Aleksandar Nikolić!

''Pionir'' odiše posebnom magijom: Zvezda 2:0 Partizan

Ekipa Crvene zvezde je i u drugoj utakmici finala plej – ofa ABA lige bila bolja od Partizana rezultatom 80:73. Time, crveno-bijeli sada imaju 2:0 i dvije meč lopte da vrate ...

Zvezda i Partizan – drugi čin

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Partizan u hali “Aleksandar Nikolić” od 19 časova i 30 minuta u drugom meču finalne serije plej-ofa ABA lige.

Nikola Jokić prestigao i Šekila O' Nila

Srpski košarkaš Nikola Jokić nastavio je da ispisuje istoriju u NBA ligi. Centar Denvera je u pobedi nad Minesotom (112:97) uz 40 poena, imao i 12 asistencija.

“Sjećate se kada ste mi se smijali?“

Denver Nagetsi, aktuelni šampioni NBA lige, su napravili posebne majice u čast trećeg MVP priznanja Nikoli Jokiću.

Nikola Jokić: Ja sam čudo prirode (VIDEO)

Srpski košarkaš Nikola Jokić u šaljivom tonu je prokomentarisao atraktivne poteze protiv Minesote.

Zvezda protiv Partizana bez Nikole Topića

Nikola Topić košarkaš Crvene zvezde propustiće večerašnji drugi meč finalne serije protiv regionalne Aba lige protiv Partizana.